Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Westvoorne

Door middel van een opstalverzekering in Westvoorne – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van situaties als blikseminslag, diefstal, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan de elektriciteit, en ook de riolering. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met onze vergelijktool vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele maatschappijen als bijv. EAG Assuradeuren, Aon Direct of London Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Westvoorne, gemeente Westvoorne, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestvoorne
(Net) nummer0181 (+31181)
Bewoners 14197
Postcodes3234
BuurtenRockanje
Plaatsen in de omgevingverzekering-Weststellingwerf, opstalverzekering-Westervoort, polis-Waadhoeke, verzekeringspakket-Ten Boer, Westerveld en woonhuisverzekering-West Maas en Waal
opstalverzekering-westvoorne

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Westvoorne, januari 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing. Niet vergeten: Deze verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de vaatwasser. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals frituurpan of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Westvoorne? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Westvoorne, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Westvoorne. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (denk aan een omgevallen boom, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies partijen zoals Interpolis of Allsecur schommelen tussen €7,75 – €11,25. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Nationale Nederlanden polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (3234) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: beschrijving huis, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft nu de actuele polissen die rijmen met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Westvoorne? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €6,25 tot €12,25. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Westvoorne? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of nowGo Opstalverzekering Comfort. Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Westvoorne.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Westvoorne afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of voordeligste maatschappij voor postcodegebied 3234.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in januari 2023

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Lancyr Woonverzekering

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen onder te brengen bij de identieke partij. Wanneer we spreken van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan blikseminslag, aanrijding en aanvaring, vandalisme, schade door olie, rook en roet en een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, inbraak en diefstal, blikseminslag. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door oorlogsgeweld, aardbevingen, constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand vind je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je tuinhuisje, overkapping, garage, schuur en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Rockanje, Oostvoorne.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

G. de Bruin, Westvoorne (januari 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente