Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zwijndrecht

Door middel van een opstalverzekering in Zwijndrecht – alias woonhuisverzekering – dek je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan o.a. aanrijding en aanvaring, wateroverlast, blikseminslag, inbraak. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de elektriciteit, of denk aan het dak. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van deze website vergelijk je snel alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen zoals Zelf, DAK of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Zwijndrecht, gemeente Zwijndrecht, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZwijndrecht
(Net) nummer078 (+3178)
Inwoners 44454
Postcodegebied3330
WijkenWalburg
Plaatsen in de buurtverzekering-Zwartewaterland, opstalverzekering-Zevenaar, polis-Zaanstad, verzekeringspakket-Waalre, Zuidhorn en woonhuisverzekering-Zoeterwoude
opstalverzekering-zwijndrecht

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Zwijndrecht, maart 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, blikseminslag, ontploffing. Belangrijk: Deze verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zoals de ramen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afzoals e-reader of schade aan kleding). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Zwijndrecht? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Zwijndrecht, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Zwijndrecht. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door vandalisme, wateroverlast, blikseminslag, schroeien of smelten), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Geholpen door de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van maatschappijen zoals Klaverblad of Allianz zitten maandelijks tussen €5 tot €11,25. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Polis Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (3330) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft nu de actuele woonhuisverzekeringen die voldoen aan jouw zoekopdracht.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zwijndrecht? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €6 – €13,75. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Zwijndrecht? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) en/of ASR Inboedelverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Zwijndrecht.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Zwijndrecht afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare aanbieder voor regio 3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335, 3336.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij 1 maatschappij. Bij constatering van schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal zekerheden die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan vandalisme, schade door olie, rook en roet, brand, storm (vanaf windkracht 7) of inbraak en diefstal, schroeien of smelten, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, slecht onderhoud, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Verderop bekijk je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Let op, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n garage, tuinhuisje, volière, schuur en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Walburg, Centrum, Noord, Heer Oudelands Ambacht, Kort Ambacht, Nederhoven, Verspreide bebouwing, Bebouwde kom Heerjansdam, Landelijk gebied Heerjansdam.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

T. de Wit, Zwijndrecht (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente