Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Stokkum

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Stokkum (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades aangaande een huis die ontstaan zijn door bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, brand, vandalisme, ontploffing. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld het kozijn, en ook een vaste vloer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen als HEMA, Allsecur of Nationale Nederlanden op prijs en kwaliteit. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Stokkum, gemeente Montferland, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMontferland
Netnummer0314 (+31314)
Inwoners 35173
Postcodegebied7039
Buurtschappens-Heerenberg
Plaatsen in de omgevingverzekering-zeddam, opstalverzekering-wehl, polis-gaanderen, verzekering-angerlo, woonhuisverzekering-angerlo en halle
opstalverzekering-stokkum

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Stokkum, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door vandalisme, inbraak, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Niet vergeten: Deze verzekering is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de oven. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als meubilair of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Stokkum? Houd rekening met de volgende punten:

  • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
  • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
  • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
  • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
  • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Stokkum, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Stokkum. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere inbraak en diefstal, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag), dan dienen vooral de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Via onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies assuradeurs zoals Europeesche en Centraal Beheer variëren tussen de €5,25 – €10. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Zelf pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

  1. Persoonsgegevens doorgeven

    Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (7039) huisnummer, en gezinssamenstelling.

  2. Specificeer jouw woning

    Wat belangrijk is: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

  3. Afwerking van jouw huis

    Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

  4. Berekenen van de maandelijkse premie

    Je treft daarna de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekvraag.

  5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

    Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Stokkum? De gemiddelde verzekeringen liggen tussen de €6 tot €11,25. De exacte premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

  • Gekozen dekking (allrisk of basis)
  • Wat kost het om het huis te herbouwen?
  • Leeftijd woning
  • Postcode
  • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Stokkum? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk) of juist Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Stokkum.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Montferland afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde polis voor omgeving 7039.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

  • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
  • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
  • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
  • De Goudse Privé Pakket Online
  • Unigarant Inboedelverzekering
  • ANWB Woonpakket Plus
  • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
  • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is allebei deze producten te regelen bij één verzekeraar. Bij schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
  1. Combinatievoordeel
  2. Overzichtelijk
  3. Geen discussie tussen verzekeraars
  4. Minder administratiekosten
  5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal modules die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn vandalisme, inbraak, brand, ontploffing en blikseminslag, olie, rook en roet, een omgevallen boom, wateroverlast. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, overstromingen, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder vind je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
  2. Glasverzekering
    Schade aan glas als resultaat van bjiv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt zit vaak niet in de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
  3. Garage of bijgebouwen
    Zo’n volière, overkapping, garage, schuur en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
  4. Tuin
    Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: s-Heerenberg, Brakel, Didam.

‘Goed geholpen bij de overstap

V. Bosman, Stokkum (april 2024)