Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Glimmen

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Glimmen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door situaties als brand, blikseminslag, wateroverlast, inbraak. Het begrip opstal slaat op; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is het kozijn, of denk aan jouw kookplaat. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk je direct een aantal opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders zoals bijv. Unigarant, ASR Verzekeringen of Reaal op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Glimmen, gemeente Haren, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteHaren
Netnummer050 (+3150)
Bewoners 19076
Postcodegebieden9756
BuurtenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-onnen, opstalverzekering-wedde, polis-bellingwolde, verzekering-midwolda, woonhuisverzekering-midwolda en blijham
opstalverzekering-glimmen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Glimmen, mei 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, ontploffing, brand, blikseminslag. Niet vergeten: Deze verzekering dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de riolering. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als elektrische kookplaat of schade aan meubels). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Glimmen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

  • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
  • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
  • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
  • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
  • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Glimmen, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Glimmen. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door vandalisme, wateroverlast, inbraak en diefstal, brand of explosie), dan dienen in het bijzonder de service en uitkeringen uitstekend te werken. Geholpen door de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeraars als Independer en/of Aegon zitten maandelijks tussen €6 – €13,25. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Turien en Co afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

  1. Wie ben jij?

    In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (9756) huisnummer, en grootte van het huishouden.

  2. Gegevens over de woning

    Gevraagde gegevens: kenmerken huis, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

  3. Extra informatie over je huis

    Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

  4. Premies berekenen

    Je ziet vervolgens de beste verzekeraars die matchen met jouw wensen.

  5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

    Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Glimmen? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €8 en €10,5. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

  • Soort dekking
  • Herbouwwaarde van de woning
  • Leeftijd woning
  • Woonplaats
  • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Glimmen? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als De Nederlanden van Nu Opstalverzekering en ook HEMA Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Glimmen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Haren afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope polis voor omgeving 9756.

Actuele woonverzekeringen in Groningen in mei 2024

  • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
  • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
  • InShared Inboedelverzekering
  • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
  • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
  • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
  • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij 1 aanbieder. In het geval van schade aan je huis, kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
  1. Combinatie-korting
  2. Contact met 1 partij
  3. Geen discussie tussen verzekeraars
  4. Slechts eenmaal poliskosten
  5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn wateroverlast, inbraak, aanrijding en aanvaring, diefstal en inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet, wateroverlast. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, atoomkernreacties, overstromingen, roekeloosheid en opzet of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, grondwater in de woning en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand tref je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
  2. Glasverzekering
    Schade aan glas veroorzaakt door bijv. storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
  3. Garage of bijgebouwen
    Een overkapping, garage, tuinhuisje, volière en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
  4. Tuin
    Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Centrum, Land.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

M. Bosch, Glimmen (mei 2024)