Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oosterwijk

Middels een opstalverzekering in Oosterwijk (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met zaken als wateroverlast, schade door olie, rook en roet, vandalisme, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Neem nou het toilet, of denk aan dakpannen. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels deze website vergelijk je snel de meeste opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. ZLM, Bovag of REAAL Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Oosterwijk, gemeente Leerdam, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeerdam
(Regio) nummer0345 (+31345)
Aantal inwoners 20711
Postcodegebieden4163
BuurtenLeerdam
Naburige plaatsenverzekering-heukelum, opstalverzekering-rumpt, polis-rhenoy, verzekering-everdingen, woonhuisverzekering-everdingen en gellicum
opstalverzekering-oosterwijk

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Oosterwijk, april 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door inbraak, brand, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze dekking verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de schutting. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals tegelvloer of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Oosterwijk? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

  • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
  • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
  • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
  • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
  • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Oosterwijk, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Oosterwijk. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (onder andere inbraak en diefstal, vandalisme, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen vooral de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Middels onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies aanbieders als FBTO en Reaal liggen tussen de €5,75 en €14,25. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: OHRA april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

  1. Persoonsgegevens doorgeven

    In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (4163) huisnummer, en samenstelling huishouden.

  2. Gegevens over de woning

    Bijvoorbeeld: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

  3. Afwerking van jouw huis

    Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

  4. Berekenen van de maandelijkse premie

    Je bekijkt vervolgens de beste verzekeraars die rijmen met jouw filters.

  5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

    Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Oosterwijk? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €8,5 – €14. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

  • Soort dekking
  • Herbouwwaarde van de woning
  • Leeftijd woning
  • Omgeving
  • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Oosterwijk? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk) en Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Oosterwijk.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Leerdam afsluiten? Vind de best beoordeelde of laagst geprijsde verzekering voor postcode 4163.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in april 2024

  • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
  • Delta Lloyd Combinatieverzekering
  • Lancyr Inboedelverzekering
  • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
  • ZLM Gezinspakket
  • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
  • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
  • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij dezelfde verzekeraar. Bij schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
  1. Pakketpolis-voordeel
  2. Overzichtelijk
  3. Alles onder één dak verzekerd
  4. Slechts eenmaal poliskosten
  5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer vergoedingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn brand, blikseminslag, inbraak, storm (vanaf windkracht 7) of wateroverlast, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, olie, rook en roet. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, slecht onderhoud, atoomkernreacties of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Onderstaand vind je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
  2. Glasverzekering
    Schade aan glas door bijv. storm of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
  3. Garages en bijgebouwen
    Een schuur, volière, garage, tuinhuisje en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
  4. Tuin
    Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Leerdam.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

T. Mulder, Oosterwijk (april 2024)