Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering OHRA afsluiten

Geïnteresseerd in de opstalverzekering van OHRA? Deze verzekeringsmaatschappij beschikt over diverse aantrekkelijke woonverzekeringspakketten. De opstal-module zit hier vaak bij in. Via deze module dek jij “alles wat nagelvast zit aan jouw huis”. Voorbeelden zijn schade na een flinke storm of schade aan het tuinhuisje

 • Inzicht in tarieven van populaire verzekeraars.
 • Je financiën goed op orde.
 • Direct verzekerd.
 • Een verzekering die past bij jouw situatie.
 • Eventueel pakketkorting met een woonverzekering.

Kosten berekenen van de OHRA opstalverzekering

Overweeg jij de verzekering van OHRA? In dat geval ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de maandelijkse premie. De vraag is: wat kost de opstal-dekking van OHRA? De premie wordt bepaald a.d.v. je wensen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezinssituatie, geboortedatum, het eigen risico en de hoogte van het verekerd bedrag. Via de bovenstaande vergelijker begroot je gemakkelijk de premie van de OHRA opstalpolis (bijvoorbeeld in Alkmaar, Bergen op Zoom, Nijkerk en Papendrecht).

 1. Vul de filters van de vergelijker in.
 2. Je bekijkt meteen alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.
 3. Kies voor de opstal-module van OHRA (indien selecteerbaar).
 4. Je zoekt binnen een paar seconden de kosten per maand.
 5. Tik op de knop ‘bekijken’. Je gaat naar de site van de verzekeraar. Het afsluiten van de polis wijst zich hier vanzelf.

Via internet opstalschade claimen

In deze “online” tijd werkt het melden van schade verrassend gemakkelijk. Je zou een afspraak kunnen maken bij een verzekeringskantoor in Veendam, De Wolden, Leek en Montfoort, maar ook rechtstreek bij de assuradeur. Vaak kan dat via een speciaal telefoonnummer (026-400-40-40) of via een online schadeformulier op www.ohra.nl. Online declareren werkt zeer eenvoudig. Het kost weinig tijd, en het geld staat snel op je rekening. Dit gaat als volgt:

 1. Log in op de website van de verzekeraar (www.ohra.nl).
 2. Kies het kopje “online schade melden”.
 3. Verstrek een helder beeld bij de schademelding.
 4. Voeg beeldmateriaal van de situatie nodig.
 5. Een servicemedewerker gaat nu aan de slag met de claim.
 6. Binnen een week of 3 weet je of/hoeveel er wordt uitgekeerd.

Klantenservice OHRA

Inhoudelijke vragen over de verzekering voor opstal van OHRA? Aanvullende informatie opvragen gaat middels telefoon en via de website of app. In veel gevallen kan je ook terecht bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur voor additionele advies. Verduidelijking: Wij kunnen geen advies geven over de opstaldekking van OHRA. Eventueel check je deze polissen bij gebruik van onze vergelijker. Hierna check je contactuele informatie over deze maatschappij.

 • Website: www.ohra.nl
 • Digitaal: info@ohra.nl
 • Telefoonnummer: 026-400-40-40
 • Vestiging: Arnhem
 • Extra verzekeringsbedrijven: Generali en Allianz.