Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Papendrecht

Middels een opstalverzekering in Papendrecht – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldvandalisme, ontploffing, brand, diefstal. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou een vaste vloer, en tevens de open haard. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijktool vergelijk jij moeiteloos de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke partijen als Unigarant, Centraal Beheer of Interpolis op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Papendrecht, gemeente Papendrecht, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeentePapendrecht
Regionummer078 (+3178)
Bewoners 32248
Postcodegebied3350
BuurtschappenPapendrecht
Plaatsen in de regioverzekering-Overbetuwe, opstalverzekering-Opsterland, polis-Noordenveld, verzekeringspakket-Neder-Betuwe, Oud-Beijerland en woonhuisverzekering-Oss
opstalverzekering-papendrecht

Online woonhuisverzekering vergelijken in Papendrecht, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, wateroverlast, brand. Belangrijk: Deze verzekering dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de vloer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals horloges of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Papendrecht? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Papendrecht, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Papendrecht. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door inbraak en diefstal, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag), dan behoren met name de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Via ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van maatschappijen als ING of Reaal schommelen tussen €6,25 – €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Ditzo polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, omgeving (3350) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt hierna de beste verzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Papendrecht? De modale verzekeringen zitten maandelijks tussen €6,5 tot €11,25. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Papendrecht? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) of juist InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Papendrecht.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Papendrecht afsluiten? Bekijk de beste of gewoon een goedkope polis voor de buurt 3350, 3351, 3352, 3353, 3354, 3355, 3356.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • FBTO Woonhuisverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij 1 aanbieder. In het geval van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld wateroverlast, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), brand of blikseminslag, een omgevallen boom, vandalisme, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Hierna tref je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. een flinke storm of inbraak is vaak inbegrepen. Let op, een ingegooide ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een schuur, volière, overkapping, garage en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als bloemen planten. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Papendrecht.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

D. Willemsen, Papendrecht (maart 2023)