Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Noordenveld

Via de opstalverzekering in Noordenveld – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door o.a. schade door olie, rook en roet, brand, ontploffing, vandalisme. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de open haard, of bijvoorbeeld de elektriciteit. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via deze website vergelijk je gemakkelijk de meeste opstalverzekeringen van professionele verzekeraars als bijv. Univé, Centraal Beheer of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Noordenveld, gemeente Noordenveld, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Aantal inwoners 31039
Postcodegebieden9335
BuurtschappenRoden
Plaatsen in de omgevingverzekering-Noord-Beveland, opstalverzekering-Middelburg, polis-Hilversum, verzekeringspakket-Bunschoten, Nieuwkoop en woonhuisverzekering-Nieuwegein
opstalverzekering-noordenveld

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Noordenveld, april 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door schade door olie, rook en roet, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Niet vergeten: Deze module dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals de stroomvoorziening. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals strijkijzer/-plank of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Noordenveld? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Noordenveld, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Noordenveld. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, olie, rook en roet, vandalisme), dan behoren vooral de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Middels ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van aanbieders als Lancyr en SNS liggen tussen de €6 en €11. Voer in de basis eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Bruns ten Brink dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (9335) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet in de volgende stap de beste opstalverzekeringen die voldoen aan jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Noordenveld? De gemiddelde polissen schommelen tussen €7,25 – €11,25. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Noordenveld? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) en/of Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Noordenveld.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Noordenveld afsluiten? Ontdek de beste of goedkoopste verzekeraar voor omgeving 9335.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Drenthe in april 2024

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen te nemen bij de identieke assuradeur. Bij constatering van schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, brand en schroeien of smelten, brand of explosie, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. een ontploffing of storm zit vaak bij de polis in. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  De garage, overkapping, tuinhuisje, schuur en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

R. van der Meer, Noordenveld (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente