Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Tjuchem

Via de opstalverzekering in Tjuchem – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw huis wat te maken heeft met o.a. aanrijding en aanvaring, diefstal, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de bijkeuken, of denk aan de keuken. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van gevestigde partijen zoals bijv. Delta Lloyd, BLG wonen of ING op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Tjuchem, gemeente Midden-Groningen, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteMidden-Groningen
(Net) nummer0596 (+31596)
Bewoners 34177
Postcodes9939
BuurtenFoxham
Plaatsen in de omgevingverzekering-meedhuizen, opstalverzekering-garsthuizen, polis-garrelsweer, verzekering-losdorp, woonhuisverzekering-losdorp en westeremden
opstalverzekering-tjuchem

Woonhuisverzekering vergelijken in Tjuchem, juni 2020

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door storm (vanaf windkracht 7), diefstal, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Deze module sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de waterafvoer. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis dek je de losse bezittingen afals klokken of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Tjuchem? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Tjuchem, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Tjuchem. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (denk aan een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, blikseminslag), dan behoren natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van maatschappijen als FBTO en Reaal liggen tussen de €9 tot €10. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Europeesche pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (9939) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft in de volgende stap de actuele polissen die rijmen met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Tjuchem? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €5,25 – €11,5. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Tjuchem? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, selecteer de modules, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Klaverblad Verzekeringspakket Royaal en/of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Tjuchem.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Midden-Groningen afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of voordeligste verzekeraar voor regio 9939.

Veel gekozen woonverzekeringen in Groningen in juni 2020

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Univé Woonpakket (AR)
 • ZLM Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten aan te vragen bij de identieke maatschappij. In het geval van schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Extra voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal modules die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan diefstal, wateroverlast, vandalisme, aanrijding en aanvaring en inbraak en diefstal, vandalisme, schroeien of smelten, een omgevallen boom. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder lees je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als een brandje zit vaak bij de polis in. Let op, een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n tuinhuisje, schuur, volière, garage en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Foxham en Hoogezand-Noord, Hoogezand-Zuid, Kalkwijk, Kiel-Windeweer, Kropswolde, Foxhol, Westerbroek, Waterhuizen, Sappemeer, Slochteren-Kolham, Schildwolde-Hellum, Siddeburen, Harkstede, Overschild, Zuidbroek, Noordbroek, Wijk 02, Wijk 03.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Z. Gerritsen, Tjuchem (juni 2020)