Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Middelburg

Door middel van een opstalverzekering in Middelburg – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door aspecten als aanrijding en aanvaring, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is jouw kookplaat, en ook de meterkast. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen als ZLM, Allsecur of InShared op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Middelburg, gemeente Middelburg, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteMiddelburg
Regionummer0118 (+31118)
Aantal inwoners 47873
Postcodegebieden4330
BuurtschappenMiddelburg-Centrum
Plaatsen in de buurtverzekering-Meppel, opstalverzekering-Kaag en Braassem, polis-Giessenlanden, verzekeringspakket-Winterswijk, Marum en woonhuisverzekering-Maastricht
opstalverzekering-middelburg

Woonhuisverzekering vergelijken in Middelburg, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, vandalisme, ontploffing, inbraak. Niet vergeten: Deze polis is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de bijkeuken. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals afwasmachine of kapotte meubels). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Middelburg? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Middelburg, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Middelburg. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door vandalisme, wateroverlast, een omgevallen boom, schroeien of smelten), dan behoren zeker de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Via ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van bedrijven als FBTO en/of Allianz variëren tussen de €5 tot €10,5. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Bovag pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, adres (4330) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je treft vervolgens de beste verzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Middelburg? De doorsnee polissen variëren tussen de €9,25 – €10,5. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Middelburg? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Univé Inboedelverzekering (EUG) en Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Middelburg.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Middelburg afsluiten? Ontdek de beste of de meest betaalbare maatschappij voor omgeving 4330, 4331, 4332, 4333, 4334, 4335, 4336, 4337, 4338.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • InShared Opstalverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen te regelen bij dezelfde maatschappij. Bij schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer zekerheden die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan ontploffing, brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast en inbraak en diefstal, wateroverlast, schroeien of smelten, blikseminslag. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van aardbevingen, roekeloosheid en opzet, slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik of grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder tref je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of ontploffing wordt meestal gedekt. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  De schuur, garage, tuinhuisje, volière en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Middelburg-Centrum, Middelburg-Noord, Middelburg-Zuidwest, Middelburg-Zuidoost, Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

D. van Doorn, Middelburg (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente