Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kaag en Braassem

Door middel van een opstalverzekering in Kaag en Braassem – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schades m.b.t. de woning door toedoen van zaken als inbraak, diefstal, blikseminslag, vandalisme. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is het plafond, maar ook de hal. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk je direct alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde partijen zoals o.a. Univé, Bovag of Reaal op prijs en kwaliteit. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Kaag en Braassem, gemeente Kaag en Braassem, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
Regionummer0172 (+31172)
Aantal inwoners 26108
Postcodegebieden2480
BuurtschappenRoelofarendsveen
Plaatsen nabijverzekering-IJsselstein, opstalverzekering-Heumen, polis-Heeze-Leende, verzekeringspakket-Goeree-Overflakkee, Horst aan de Maas en woonhuisverzekering-Hoorn
opstalverzekering-kaag-en-braassem

Woonhuisverzekering vergelijken in Kaag en Braassem, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door wateroverlast, inbraak, schade door olie, rook en roet, vandalisme. Noemenswaardig: Deze module is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de heg. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen als broodrooster of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Kaag en Braassem? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Kaag en Braassem, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Kaag en Braassem. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als wateroverlast, brand of explosie, vandalisme, inbraak en diefstal), dan dienen vooral de dekking en de service goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van maatschappijen zoals Klaverblad en Reaal zitten maandelijks tussen €8 en €13,75. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (2480) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet daarna de relevante woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Kaag en Braassem? De modale verzekeringen zitten maandelijks tussen €6 en €10. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Kaag en Braassem? Heel eenvoudig: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Allsecur Compleet en Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Kaag en Braassem.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Kaag en Braassem afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of goedkoopste polis voor regio 2480, 2481.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Reaal GGP (adviseur)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen aan te vragen bij één aanbieder. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer modules die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn diefstal, blikseminslag, brand, inbraak en schroeien of smelten, wateroverlast, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, slecht onderhoud of ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna vind je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Toch, een bal die door een raam gaat valt vaak buiten de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n volière, schuur, overkapping, garage en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan het zwembad. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

Fam. Vos, Kaag en Braassem (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente