Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Goeree-Overflakkee

Middels een opstalverzekering in Goeree-Overflakkee – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades aangaande een huis als gevolg van situaties als ontploffing, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou het kozijn, en ook de waterafvoer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via onze vergelijktool vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen als bijv. Unigarant, BLG wonen of London Verzekeringen op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Goeree-Overflakkee, gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Regio) nummer0187 (+31187)
Bewoners 48321
Postcodes3240
BuurtenGoedereede
Naburige plaatsenverzekering-Gilze en Rijen, opstalverzekering-Gemert-Bakel, polis-De Wolden, verzekeringspakket-Brunssum, Geldrop-Mierlo en woonhuisverzekering-Geldermalsen
opstalverzekering-goeree-overflakkee

Woonhuisverzekering vergelijken in Goeree-Overflakkee, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door blikseminslag, inbraak, brand, vandalisme. Goed om te weten: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan het dak. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals planten(bakken) of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Goeree-Overflakkee? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Goeree-Overflakkee, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Goeree-Overflakkee. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door blikseminslag, schroeien of smelten, een omgevallen boom, wateroverlast), dan horen zeker de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Dankzij onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies maatschappijen zoals OHRA en ABN AMRO schommelen tussen €8 – €13,5. Voer in de basis eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (3240) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: soort woning, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft hierna de actuele opstalverzekeringen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Goeree-Overflakkee? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €9,25 – €14,75. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Goeree-Overflakkee? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en ook Reaal Opstalverzekering Allrisk. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Goeree-Overflakkee.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Goeree-Overflakkee afsluiten? Stap over naar de beste of laagst geprijsde aanbieder voor omgeving 3240, 3241.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • HEMA Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen aan te vragen bij dezelfde partij. Bij schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan diefstal, brand, schade door olie, rook en roet, blikseminslag en wateroverlast, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of weersinvloeden, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop vind je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. ontploffing of inbraak zit vaak bij de polis in. Echter, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je tuinhuisje, volière, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan straatwerk. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

‘Alles losse verzekering samengevoegd in 1 pakket

I. Bosman, Goeree-Overflakkee (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente