Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oosterhout

Middels een opstalverzekering in Oosterhout – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan aspecten als wateroverlast, inbraak, diefstal, storm (vanaf windkracht 7). Het begrip opstal slaat op; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is geplante bomen, maar ook de schoorsteen. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels ons vergelijkscript vergelijk je gemakkelijk vele opstalverzekeringen van erkende maatschappijen zoals Verzekeruzelf.nl, Centraal Beheer of InShared op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Oosterhout, gemeente Overbetuwe, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
Regionummer0481 (+31481)
Inwoners 47002
Postcodes6678
WijkenElst
Plaatsen in de omgevingverzekering-slijk-ewijk, opstalverzekering-herveld, polis-zetten, verzekering-puiflijk, woonhuisverzekering-puiflijk en andelst
opstalverzekering-oosterhout

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Oosterhout, april 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door brand, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. Goed om te weten: Deze polis dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere het leidingwerk. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afals blender of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Oosterhout? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Oosterhout, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Oosterhout. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als blikseminslag, een omgevallen boom, schroeien of smelten, olie, rook en roet), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van bedrijven als HEMA en Unigarant schommelen tussen €6,5 en €10. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Nationale Nederlanden dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (6678) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt daarna de actuele verzekeraars die rijmen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oosterhout? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €5 – €12,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Oosterhout? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid) of Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Oosterhout.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Overbetuwe afsluiten? Stap over naar de meest populaire of gewoon een goedkope polis voor omgeving 6678.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • ANWB Inboedelverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • HEMA Opstalverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten onder te brengen bij de identieke verzekeraar. Wanneer we spreken van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer verzekeringen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, inbraak, blikseminslag en brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, inbraak en diefstal. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, overstromingen, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, weersinvloeden en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. vandalisme of brand zit doorgaans in de verzekering. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt is in de regel niet inbegrepen in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een schuur, tuinhuisje, overkapping, garage en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

Y. Jonker, Oosterhout (april 2024)