Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Overbetuwe

Via de opstalverzekering in Overbetuwe – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door bijvoorbeeldschade door olie, rook en roet, inbraak, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de stroomvoorziening, en tevens het kozijn. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk je online de meest afgesloten opstalverzekeringen van populaire verzekeraars zoals o.a. Europeesche, DAK of Interpolis op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Overbetuwe, gemeente Overbetuwe, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
Netnummer0488 (+31488)
Aantal inwoners 47002
Postcodes6670
BuurtenElst
Plaatsen in de regioverzekering-Oudewater, opstalverzekering-Oss, polis-Oirschot, verzekeringspakket-Nederweert, Oss en woonhuisverzekering-Opsterland
opstalverzekering-overbetuwe

Online woonhuisverzekering vergelijken in Overbetuwe, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door ontploffing, aanrijding en aanvaring, brand, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Deze dekking verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld een badkamer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen als bestek of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Overbetuwe? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Overbetuwe, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Overbetuwe. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom), dan horen zeker de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Middels de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen als FBTO en Allianz liggen tussen de €7 tot €12,5. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Reaal pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (6670) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: type huis, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de beschikbare woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Overbetuwe? De doorsnee polissen liggen tussen de €5 – €13,25. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Overbetuwe? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid of juist ANWB Inboedelverzekering. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Overbetuwe.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Overbetuwe afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of de meest betaalbare verzekering voor postcode 6670, 6671.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • Reaal GGP (adviseur)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij de identieke assuradeur. Bij schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn inbraak, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing en een omgevallen boom, blikseminslag, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, aardbevingen, overstromingen, oorlogsgeweld of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, weersinvloeden, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand vind je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of storm is vaak inbegrepen. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je volière, schuur, tuinhuisje, overkapping en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan beplanting. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

Familie. de Vos, Overbetuwe (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente