Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nederweert

Via de opstalverzekering in Nederweert (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met o.a. ontploffing, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is de keuken, en tevens de riolering. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via ons vergelijkscript vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals ZLM, Bruns ten Brink of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Nederweert, gemeente Nederweert, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteNederweert
(Net) nummer0495 (+31495)
Bewoners 16793
Postcodes6030
WijkenNederweert
Plaatsen in de buurtverzekering-Neder-Betuwe, opstalverzekering-Montferland, polis-Maasdriel, verzekeringspakket-Krimpen aan den IJssel, Molenwaard en woonhuisverzekering-Moerdijk
opstalverzekering-nederweert

Woonhuisverzekering vergelijken in Nederweert, december 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door wateroverlast, aanrijding en aanvaring, inbraak, blikseminslag. Belangrijk: Deze module is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan de ramen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen als wasmachine of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Nederweert? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Nederweert, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Nederweert. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan vandalisme, een omgevallen boom, olie, rook en roet, wateroverlast), dan dienen zeker de service en uitkeringen direct op gang te komen. Middels de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies maatschappijen als ING en SNS variëren tussen de €8,25 en €10,75. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Aegon opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (6030) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: kenmerken huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je opent in de volgende stap de beste opstalverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Nederweert? De gemiddelde verzekeringen liggen tussen de €9 tot €11,5. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Nederweert? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als ASR Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Reaal Opstalverzekering Allrisk. Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Nederweert.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Nederweert afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of goedkoopste aanbieder voor regio 6030, 6031.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in december 2023

 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten te nemen bij 1 verzekeraar. Bij schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante modules die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, vandalisme en olie, rook en roet, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten of ongedierte of schimmel, weersinvloeden, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Verderop bekijk je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als ontploffing of inbraak zit vaak bij de polis in. Maar, een bal die door een raam gaat valt niet onder de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  De volière, overkapping, garage, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bestratingen. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Nederweert, Budschop, Ospel, Nederweert-Eind, Leveroy.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

Fam. van de Ven, Nederweert (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente