Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zederik

Met een opstalverzekering in Zederik – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met onder andere aanrijding en aanvaring, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan de ramen, of bijvoorbeeld vaste muren. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen als ZLM, BLG wonen of Nationale Nederlanden op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Zederik, gemeente Zederik, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
(Net) nummer0183 (+31183)
Inwoners 13718
Postcodegebied4243
BuurtschappenLexmond
Plaatsen in de omgevingverzekering-Zandvoort, opstalverzekering-Westland, polis-Waalwijk, verzekeringspakket-Velsen, Woudenberg en woonhuisverzekering-Wormerland
opstalverzekering-zederik

Online woonhuisverzekering vergelijken in Zederik, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, aanrijding en aanvaring, brand. Let op: Deze module dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan geplante bomen. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afzoals klokken of een defecte televisie). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Zederik? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Zederik, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Zederik. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, wateroverlast, brand of explosie, blikseminslag), dan horen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Middels ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen zoals NowGo en REAAL Verzekeringen liggen tussen de €5,25 en €12,5. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Nederlanden van Nu polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (4243) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt nu de beschikbare woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zederik? De “normale” polissen liggen tussen de €9,75 tot €11,25. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Zederik? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) of juist Univé Woonpakket (AR). Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Zederik.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Zederik afsluiten? Check de meest populaire of goedkoopste verzekeraar voor postcode 4243, 4245.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in juni 2024

 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen af te sluiten bij de identieke verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Extra voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld diefstal, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, ontploffing of een omgevallen boom, inbraak en diefstal, brand of explosie, blikseminslag. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door overstromingen, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt meestal niet gedekt. Onderstaand vind je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. inbraak of storm is vaak inbegrepen. Toch, een bal of ladder door een ruit wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n garage, tuinhuisje, volière, overkapping en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.

‘Mijn huis goed verzekerd

G. de Wit, Zederik (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente