Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lexmond

Door middel van een opstalverzekering in Lexmond – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldontploffing, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), brand. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere de vloerverwarming, en tevens de schoorsteen. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk jij direct de meeste opstalverzekeringen van populaire maatschappijen als bijv. Verzekeruzelf.nl, Aon Direct of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Lexmond, gemeente Zederik, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteZederik
Regionummer0347 (+31347)
Inwoners 13718
Postcodegebieden4128
BuurtschappenLexmond
Plaatsen in de omgevingverzekering-hei–en-boeicop, opstalverzekering-zijderveld, polis-erichem, verzekering-ochten, woonhuisverzekering-ochten en everdingen
opstalverzekering-lexmond

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Lexmond, juli 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Deze polis is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de waterafvoer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afals klokken of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Lexmond? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Lexmond, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Lexmond. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door olie, rook en roet, brand of explosie, schroeien of smelten, een omgevallen boom), dan horen vooral de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Middels ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van aanbieders zoals Ditzo of Unigarant liggen tussen de €9,75 en €11. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Huis In Eén Verzekeringen juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (4128) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft vervolgens de beschikbare verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Lexmond? De modale verzekeringen variëren tussen de €8 – €14,5. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Lexmond? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) en/of Bruns ten Brink Brand Combi Compleet. Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Lexmond.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Zederik afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of goedkoopste verzekering voor omgeving 4128, 4231.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in juli 2024

 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • InShared Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen te nemen bij de identieke verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn diefstal, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, wateroverlast of wateroverlast, schroeien of smelten, blikseminslag, olie, rook en roet. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder lees je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. een inbraak of storm wordt meestal gedekt. Echter, een bal die door een raam gaat valt niet onder de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een volière, schuur, garage, overkapping en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Lexmond, Ameide, Tienhoven, Meerkerk, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Nieuwland.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

J. Kuijpers, Lexmond (juli 2024)