Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Havelterberg

Met een opstalverzekering in Havelterberg – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als blikseminslag, vandalisme, inbraak, brand. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de meterkast, en tevens het dak. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele maatschappijen zoals Delta Lloyd, Allsecur of OHRA op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Havelterberg, gemeente Westerveld, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteWesterveld
(Regio) nummer0521 (+31521)
Aantal inwoners 18940
Postcodegebied7974
WijkenDiever
Naburige plaatsenverzekering-darp, opstalverzekering-ansen, polis-koekange, verzekering-pesse, woonhuisverzekering-pesse en ruinen
opstalverzekering-havelterberg

Woonhuisverzekering vergelijken in Havelterberg, juni 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door vandalisme, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Niet vergeten: Deze dekking dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de open haard. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als haardroger of kapotte meubels). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Havelterberg? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Havelterberg, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Havelterberg. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door olie, rook en roet, een omgevallen boom, wateroverlast, blikseminslag), dan horen uiteraard de service en uitkeringen uitstekend te werken. Via de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies bedrijven zoals Klaverblad of Avéro Achmea variëren tussen de €7,5 – €10,25. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (7974) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de beschikbare opstalverzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Havelterberg? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €8,25 – €11. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Havelterberg? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Voorbeelden van pakketten zijn EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) en/of Bovag Inboedelverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Havelterberg.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Westerveld afsluiten? Ontdek de meest populaire of voordeligste maatschappij voor de buurt 7974.

Veel gekozen woonverzekeringen in Drenthe in juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • ZLM Inboedel
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten aan te vragen bij 1 aanbieder. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, inbraak, aanrijding en aanvaring, wateroverlast of een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of explosie, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, overstromingen, aardbevingen, constructie- of installatiefouten of rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna vind je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een ontploffing of storm is vaak inbegrepen. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt is in de regel niet inbegrepen in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n tuinhuisje, garage, volière, overkapping en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Diever, Wapse, Zorgvlied, Dwingeloo, Lhee, Eemster, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Havelte, Uffelte, Wapserveen, Vledder, Frederiksoord, Nijensleek, Vledderveen, Wilhelminaoord, Doldersum, Boschoord.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

X. van Vliet, Havelterberg (juni 2024)