Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Koekange

Aan de hand van een opstalverzekering in Koekange – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan situaties als blikseminslag, inbraak, diefstal, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is de gang, of denk aan het plafond. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via ons vergelijkscript vergelijk jij gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven als Zelf, Allsecur of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Koekange, gemeente De Wolden, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteDe Wolden
(Net) nummer0522 (+31522)
Bewoners 23722
Postcodegebied7958
BuurtenZuidwolde
Plaatsen in de buurtverzekering-ijhorst, opstalverzekering-nijeveen, polis-tiendeveen, verzekering-zuidwolde, woonhuisverzekering-zuidwolde en wanneperveen
opstalverzekering-koekange

Woonhuisverzekering vergelijken in Koekange, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door brand, aanrijding en aanvaring, diefstal, storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: Deze verzekering is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals jouw kookplaat. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals stofzuiger of schade aan meubels). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Koekange? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Koekange, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Koekange. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (denk aan inbraak en diefstal, wateroverlast, olie, rook en roet, blikseminslag), dan dienen met name de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Met behulp van ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van maatschappijen zoals Nationale Nederlanden of Reaal liggen tussen de €5,5 en €10,5. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (7958) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de verkrijgbare polissen die voldoen aan jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Koekange? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €6,75 en €14,5. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Koekange? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of juist De Goudse Opstalverzekering. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Koekange.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in De Wolden afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of voordeligste verzekeraar voor omgeving 7958.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Drenthe in juli 2024

 • HEMA Woonverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • De Goudse Opstalverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij dezelfde partij. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld blikseminslag, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet of een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, vandalisme, blikseminslag. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, slecht onderhoud, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder tref je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of ontploffing is vaak inbegrepen. Maar, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je overkapping, schuur, tuinhuisje, volière en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Zuidwolde, Alteveer, Kerkenveld, Drogteropslagen, Linde, Fort, Veeningen, Echten, Ruinen, Eursinge, Ansen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

V. van den Pol, Koekange (juli 2024)