Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Generali afsluiten

Wil jij ook zo’n opstalverzekering van Generali? Deze verzekeringsmaatschappij heeft diverse aantrekkelijke woonverzekeringspakketten. Waaronder de opstal-module. Via deze module dek jij “jouw huis tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak”. Voorbeelden zijn stormschade of een vernielde voorgevel

 • Duidelijke transparante online prijzen.
 • Geen financiële verrassingen.
 • Direct verzekerd.
 • Alle keuzes in eigen hand.
 • Extra voordelige woonverzekeringspakketten.

Kosten berekenen van jouw Generali opstalverzekering

Denk jij na over de verzekering van Generali? Op basis hiervan ben je natuurlijk benieuwd naar de maandelijkse premie. De vraag is: wat kost zo’n opstal-dekking van Generali? De prijs wordt bepaald a.d.v. je wensen. Daarvoor gebruiken ze onder andere gezinssituatie, leeftijd, het gekozen eigen risico en de hoogte van het verekerd bedrag. Door gebruik te maken van de vergelijker hierboven begroot je snel de kosten van jouw Generali opstalpolis (onder andere in Arnhem, Barendrecht, Rheden en Midden-Groningen).

 1. Beantwoord de vragen in de vergelijker.
 2. Je bekijkt meteen alle modules die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.
 3. Zoek naar de opstal-module van Generali (indien selecteerbaar).
 4. Je vindt binnen een paar seconden de tarieven per maand.
 5. Klik op “bekijken”. Je gaat meteen naar de module. Daar kan je de polis afsluiten.

Opstalschade vanuit huis aanmelden

In deze “online” tijd werkt het melden van schade zonder moeite. Je zou een afspraak kunnen maken bij een verzekeringskantoor in Voorschoten, Stein, Staphorst en Harlingen, maar beter regel je dit bij de maatschappij. Bij de meeste verzekeraars kan dat via een speciaal telefoonnummer (088-668-0000) of via een online schadeformulier op www.asr.nl. Online declareren gaat vandaag de dag ontzettend gemakkelijk. Het kost je slechts een paar minuten, en het gedeclareerde bedrag wordt snel gestort. Dit gaat als volgt:

 1. Log in op de website van de verzekeraar (www.asr.nl).
 2. Ga naar de online schade pagina.
 3. Geef duidelijk aan wat de situatie is.
 4. Voeg eventueel foto’s en video’s toe.
 5. De verzekeringsmaatschappij bekijk nu deze schade.
 6. Meestal binnen een week krijg je een reactie.

Klantenservice Generali

Wil jij verder nog iets weten over de verzekering voor opstal van Generali? Contact zoeken kan telefonisch, maar ook per mail. Vaak kan je ook langsgaan bij een adviseur in financiële diensten voor meer ondersteuning. Belangrijk: Het is niet mogelijk om advies te krijgen over de opstaldekking van Generali. Wellicht zijn deze polissen wel opgenomen in onze adviestool. Hieronder tref je contactuele informatie voor deze aanbieder.

 • Website: www.asr.nl
 • Digitaal: info@asr.nl
 • Telefonisch: 088-668-0000
 • Vestiging: Diemen
 • Extra assuradeurs: ASR Verzekeringen en OHRA.