Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Staphorst

Middels een opstalverzekering in Staphorst – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning als gevolg van onder andere storm (vanaf windkracht 7), brand, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de vloerverwarming, of denk aan de vloer. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels deze website vergelijk je snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele partijen zoals o.a. Huis In Eén Verzekeringen, DAK of Independer op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Staphorst, gemeente Staphorst, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteStaphorst
Regionummer0522 (+31522)
Aantal inwoners 16544
Postcodes7950
WijkenStaphorst
Plaatsen in de omgevingverzekering-Stadskanaal, opstalverzekering-Rhenen, polis-Oldebroek, verzekeringspakket-Huizen, Smallingerland en woonhuisverzekering-Sluis
opstalverzekering-staphorst

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Staphorst, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door blikseminslag, brand, inbraak, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Deze verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals de vloerverwarming. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afals meubilair of een kapotte TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Staphorst? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Staphorst, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Staphorst. Als je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, wateroverlast), dan horen vooral de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van maatschappijen zoals InShared en Allianz schommelen tussen €9 tot €10,75. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Ditzo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (7950) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft nu de beste opstalverzekeringen op basis van jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Staphorst? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €6,75 – €13,5. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Staphorst? Dit kan zonder moeite: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn HEMA Opstalverzekering en ook nowGo Inboedelverzekering Bewust. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Staphorst.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Staphorst afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde verzekering voor de buurt 7950, 7951, 7954.

Bekijk deze woonverzekeringen in Overijssel in april 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • ZLM Gezinspakket
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen onder te brengen bij één partij. Bij schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, wateroverlast, blikseminslag, vandalisme en een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast, inbraak en diefstal. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna ontdek je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een raam gaat valt niet onder de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, tuinhuisje, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan planten. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Staphorst (kern), Rouveen (kern), Rouveen (buitengebied), Staphorst (buitengebied), IJhorst, Punthorst, Lankhorst, Klooster.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

C. van Beek, Staphorst (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente