Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oldebroek

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Oldebroek – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met o.a. schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, brand, ontploffing. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is de riolering, en ook jouw kookplaat. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van onze vergelijker vergelijk je snel alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals bijv. Unigarant, Avéro Achmea of OHRA op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Oldebroek, gemeente Oldebroek, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOldebroek
Regionummer038 (+3138)
Inwoners 23104
Postcodegebieden8096
BuurtenOldebroek
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oldambt, opstalverzekering-Noordwijkerhout, polis-Neerijnen, verzekeringspakket-Midden-Groningen, Nuth en woonhuisverzekering-Nunspeet
opstalverzekering-oldebroek

Online woonhuisverzekering vergelijken in Oldebroek, mei 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, aanrijding en aanvaring. Let op: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de isolatie. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals kaptafel of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Oldebroek? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Oldebroek, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Oldebroek. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door schroeien of smelten, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Met behulp van de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen zoals Nationale Nederlanden of Reaal zitten maandelijks tussen €7 tot €12,25. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (8096) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent vervolgens de beste verzekeraars die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oldebroek? De doorsnee polissen schommelen tussen €7,5 – €11,75. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Oldebroek? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal Inboedel (adviseur) en ook Aegon Inboedel Allrisk. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Oldebroek.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Oldebroek afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor de buurt 8096.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in mei 2024

 • Aegon Inboedel Basis
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Reaal GGP (adviseur)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen te nemen bij één assuradeur. In het geval van schades rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld inbraak, ontploffing, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring of inbraak en diefstal, blikseminslag, een omgevallen boom, brand of explosie. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van aardbevingen, constructie- of installatiefouten, overstromingen, roekeloosheid en opzet of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand vind je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. een ontploffing of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n volière, schuur, overkapping, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Oldebroek, Wezep, Oosterwolde.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

G. de Ruiter, Oldebroek (mei 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente