Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Wezep

Aan de hand van een opstalverzekering in Wezep – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van o.a. vandalisme, schade door olie, rook en roet, brand, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de vloerverwarming, en ook de ramen. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met ons vergelijkscript vergelijk jij online een aantal opstalverzekeringen van professionele partijen als SNS, Avéro Achmea of ING op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Wezep, gemeente Oldebroek, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOldebroek
(Net) nummer038 (+3138)
Bewoners 23104
Postcodegebied8090
BuurtschappenOldebroek
Plaatsen nabijverzekering-doornspijk, opstalverzekering-hulshorst, polis-belt-schutsloot, verzekering-uffelte, woonhuisverzekering-uffelte en vierhouten
opstalverzekering-wezep

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Wezep, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door diefstal, schade door olie, rook en roet, vandalisme, brand. Belangrijk: Deze dekking sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals jouw kookplaat. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenals elektrische kookplaat of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Wezep? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Wezep, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Wezep. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Met behulp van de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies assuradeurs als NowGo en ABN AMRO variëren tussen de €9 tot €12. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: DAK polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (8090) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je opent hierna de beste polissen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Wezep? De “normale” polissen liggen tussen de €6,25 – €12,25. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Wezep? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid) en/of nowGo Inboedelverzekering Bewust. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Wezep.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Oldebroek afsluiten? Stap over naar de meest populaire of goedkoopste maatschappij voor regio 8090, 8091, 8096.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Reaal GGP (adviseur)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten af te sluiten bij één maatschappij. Bij schade aan je huis, komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan brand, blikseminslag, diefstal, ontploffing of inbraak en diefstal, olie, rook en roet, wateroverlast, een omgevallen boom. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van constructie- of installatiefouten, aardbevingen, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7 en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder ontdek je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Let op, een bal of ladder door een ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n volière, overkapping, tuinhuisje, schuur en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Relevant in wijken zoals: Oldebroek, Wezep, Oosterwolde.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

E. de Jong, Wezep (maart 2023)