Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Neerijnen

Middels een opstalverzekering in Neerijnen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van bijvoorbeelddiefstal, vandalisme, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de meterkast, en tevens de isolatie. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van deze website vergelijk je moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals bijv. SNS, Avéro Achmea of Klaverblad op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Neerijnen, gemeente Neerijnen, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNeerijnen
Regionummer0418 (+31418)
Aantal inwoners 12122
Postcodegebied4181
WijkenHaaften
Plaatsen in de regioverzekering-Nederweert, opstalverzekering-Montfoort, polis-Lopik, verzekeringspakket-Lelystad, Montferland en woonhuisverzekering-Molenwaard
opstalverzekering-neerijnen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Neerijnen, februari 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), diefstal, inbraak, aanrijding en aanvaring. Let op: Deze verzekering is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals vaste muren. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals apparatuur of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Neerijnen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Neerijnen, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Neerijnen. Als er iets met jouw huis gebeurt (onder andere schroeien of smelten, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal), dan behoren zeker de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Geholpen door onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van assuradeurs als Generali of Reaal liggen tussen de €6,25 – €12,5. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Lancyr pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (4181) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de beste woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Neerijnen? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €6 tot €10,5. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Neerijnen? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Klaverblad Inboedelverzekering Royaal of juist Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Neerijnen.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Neerijnen afsluiten? Check de best beoordeelde of goedkoopste maatschappij voor de buurt 4181, 4182.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • HEMA Inboedelverzekering
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij de identieke maatschappij. Bij schade rondom je woning, komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer modules die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld brand, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, vandalisme of een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast, schroeien of smelten. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van oorlogsgeweld, aardbevingen, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Hierna vind je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. een ontploffing is vaak inbegrepen. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, volière, garage, schuur en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan straatwerk. Soms is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Haaften, Waardenburg en Opijnen, Varik en Ophemert.

‘Handig, die verzekeringspakketten

B. Koning, Neerijnen (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente