Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Midden-Delfland

Middels een opstalverzekering in Midden-Delfland – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door zaken als aanrijding en aanvaring, wateroverlast, inbraak, ontploffing. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Onder andere de ramen, maar ook de bezemkast. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars zoals bijv. Delta Lloyd, Aon Direct of Nationale Nederlanden op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Midden-Delfland, gemeente Midden-Delfland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
(Regio) nummer015 (+3115)
Aantal inwoners 18873
Postcodes2636
WijkenSchipluiden
Plaatsen in de omgevingverzekering-Middelburg, opstalverzekering-Maasdriel, polis-Leeuwarden, verzekeringspakket-Landsmeer, Medemblik en woonhuisverzekering-Marum
opstalverzekering-midden-delfland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Midden-Delfland, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door storm (vanaf windkracht 7), brand, ontploffing, diefstal. Goed om te weten: Deze polis verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere jouw kookplaat. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afals boeken of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Midden-Delfland? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Midden-Delfland, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Midden-Delfland. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door olie, rook en roet, blikseminslag, wateroverlast, brand of explosie), dan dienen uiteraard de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Met behulp van onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van partijen als Independer of SNS schommelen tussen €8,5 – €10,75. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Avéro Achmea polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (2636) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: kenmerken huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je treft vervolgens de verkrijgbare verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Midden-Delfland? De gemiddelde polissen schommelen tussen €9,75 tot €10,5. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Midden-Delfland? Dat is gemakkelijk: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering en/of Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid). Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Midden-Delfland.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Midden-Delfland afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of voordeligste maatschappij voor regio 2636.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in juli 2024

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • ZLM Inboedel
 • Allsecur Uitgebreid

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te regelen bij de identieke verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Alles-in-1-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan inbraak, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, aanrijding en aanvaring of brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, een omgevallen boom. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, aardbevingen, overstromingen, roekeloosheid en opzet of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Verderop ontdek je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als inbraak of brand zit doorgaans in de verzekering. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je volière, garage, overkapping, schuur en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Schipluiden, Maasland.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

J. Groen, Midden-Delfland (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente