Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Maasdriel

Aan de hand van een opstalverzekering in Maasdriel (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan zaken als blikseminslag, wateroverlast, brand, diefstal. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de vloerverwarming, maar ook de gevel. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig een aantal opstalverzekeringen van erkende bedrijven als Generali, Aon Direct of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Maasdriel, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
(Regio) nummer073 (+3173)
Aantal inwoners 24084
Postcodegebieden5325
BuurtenKerkdriel
Naburige plaatsenverzekering-Losser, opstalverzekering-Lopik, polis-Leudal, verzekeringspakket-Harlingen, Lochem en woonhuisverzekering-Lisse
opstalverzekering-maasdriel

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Maasdriel, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze polis regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan de vaatwasser. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als wandbekleding of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Maasdriel? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Maasdriel, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Maasdriel. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door wateroverlast, inbraak en diefstal, blikseminslag, brand of explosie), dan dienen met name de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van partijen zoals FBTO en Unigarant schommelen tussen €5,75 tot €14. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook InShared pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (5325) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de verkrijgbare verzekeraars die matchen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Maasdriel? De modale polissen variëren tussen de €6,75 tot €13. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Maasdriel? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Unigarant Woonpakket Plus of Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Maasdriel.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Check de best gewaardeerde of de meest betaalbare maatschappij voor de buurt 5325, 5855.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij één assuradeur. In het geval van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal modules die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme of vandalisme, wateroverlast, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, slecht onderhoud of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand lees je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. een brandje is vaak inbegrepen. Echter, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, schuur, garage, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan bestratingen. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

K. Peeters, Maasdriel (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente