Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Well

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Well – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning door toedoen van o.a. schade door olie, rook en roet, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de vloerverwarming, of bijvoorbeeld leidingen in huis. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je direct vele opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals bijv. Zelf, Bruns ten Brink of REAAL Verzekeringen op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Well, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Regionummer073 (+3173)
Inwoners 24084
Postcodes5325
BuurtschappenKerkdriel
Plaatsen in de buurtverzekering-ammerzoden, opstalverzekering-nederhemert, polis-bruchem, verzekering-gemonde, woonhuisverzekering-gemonde en delwijnen
opstalverzekering-well

Woonhuisverzekering vergelijken in Well, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door ontploffing, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Dit type verzekering is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de schutting. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenals wasmachine of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Well? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Well, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Well. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door wateroverlast, een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag), dan dienen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies bedrijven als Independer en Unigarant liggen tussen de €5,5 tot €12. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ABN AMRO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (5325) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: type woning, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de actuele polissen die matchen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Well? De “normale” verzekeringen schommelen tussen €5,75 – €10,75. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Well? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als SNS Inboedel en opstal of Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Well.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Stap over naar de meest populaire of goedkoopste verzekering voor omgeving 5325, 5855.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • Reaal GGP (adviseur)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij eenzelfde partij. Bij constatering van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, brand, blikseminslag, aanrijding en aanvaring en vandalisme, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, overstromingen, aardbevingen of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop lees je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Let op, een ingegooide ruit valt niet onder de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je tuinhuisje, overkapping, schuur, volière en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

X. van Doorn, Well (februari 2024)