Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ammerzoden

Door middel van een opstalverzekering in Ammerzoden – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat gerelateerd is aan aspecten als vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, aanrijding en aanvaring. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de garage, en tevens de hal. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van onze vergelijktool vergelijk jij eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van erkende aanbieders als bijv. Unigarant, Centraal Beheer of Lancyr op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Ammerzoden, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Regionummer073 (+3173)
Aantal inwoners 24084
Postcodes5324
BuurtenKerkdriel
Plaatsen in de omgevingverzekering-hedel, opstalverzekering-delwijnen, polis-nieuwaal, verzekering-den-dungen, woonhuisverzekering-den-dungen en kerkwijk
opstalverzekering-ammerzoden

Online woonhuisverzekering vergelijken in Ammerzoden, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, ontploffing, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze module regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de zonnepanelen . Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als toiletartikelen of een stukke TV). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Ammerzoden? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Ammerzoden, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Ammerzoden. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, olie, rook en roet, inbraak en diefstal), dan behoren met name de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van partijen zoals FBTO en Allianz zitten maandelijks tussen €7,25 – €10,25. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ZLM april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (5324) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: kenmerken woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt nu de beschikbare woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Ammerzoden? De modale verzekeringen schommelen tussen €8,75 – €13,75. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Ammerzoden? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering of FBTO Woonhuisverzekering. Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Ammerzoden.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Vind de meest populaire of de meest betaalbare maatschappij voor postcode 5324.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij de identieke aanbieder. Bij schade rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer vergoedingen die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, brand of olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schroeien of smelten. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, slecht onderhoud, atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet of weersinvloeden, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder vind je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit zit vaak niet in de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je overkapping, volière, garage, tuinhuisje en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

R. de Bruin, Ammerzoden (april 2024)