Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hedel

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Hedel (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schade aan jouw woning die ontstaan zijn door situaties als ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), brand, vandalisme. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere de stroomvoorziening, maar ook de stroomvoorziening. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels onze vergelijker vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals o.a. Ditzo, Aon Direct of Polis Direct op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Hedel, gemeente Maasdriel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
(Regio) nummer073 (+3173)
Bewoners 24084
Postcodes5320
BuurtenKerkdriel
Plaatsen nabijverzekering-bern, opstalverzekering-kerkwijk, polis-gameren, verzekering-helvoirt, woonhuisverzekering-helvoirt en bruchem
opstalverzekering-hedel

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Hedel, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, inbraak. Goed om te weten: Deze dekking sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de bijkeuken. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals spiegels of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Hedel? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Hedel, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Hedel. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere inbraak en diefstal, wateroverlast, een omgevallen boom, schroeien of smelten), dan horen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Via ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van bedrijven als Independer en Reaal zitten maandelijks tussen €7,75 tot €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Zelf maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (5320) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt hierna de verkrijgbare polissen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Hedel? De gemiddelde polissen liggen tussen de €9 tot €11. De exacte premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Hedel? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Delta Lloyd Combinatieverzekering en/of Univé Woonpakket (AR). Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Hedel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Maasdriel afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of voordeligste maatschappij voor de buurt 5320, 5321.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • ZLM Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen aan te vragen bij 1 maatschappij. Wanneer we spreken van schades rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere zekerheden die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, schade door olie, rook en roet of vandalisme, een omgevallen boom, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van atoomkernreacties, oorlogsgeweld, overstromingen, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder lees je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt niet onder jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je schuur, garage, overkapping, volière en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als beplanting. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

S. van de Velde, Hedel (maart 2023)