Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bern

Door middel van een opstalverzekering in Bern – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw woning wat te maken heeft met bijvoorbeeldwateroverlast, aanrijding en aanvaring, diefstal, inbraak. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan jouw kookplaat, of bijvoorbeeld de schutting. Het is niet bij wet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk je snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen als HEMA, Aon Direct of InShared op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Bern, gemeente Zaltbommel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZaltbommel
(Net) nummer0418 (+31418)
Bewoners 27543
Postcodes5318
BuurtschappenZaltbommel
Plaatsen in de buurtverzekering-nederhemert, opstalverzekering-bruchem, polis-aalst, verzekering-cromvoirt, woonhuisverzekering-cromvoirt en nieuwaal
opstalverzekering-bern

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Bern, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door inbraak, schade door olie, rook en roet, vandalisme, wateroverlast. Noemenswaardig: Deze polis dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan een badkamer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als wandbekleding of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Bern? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Bern, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bern. Wanneer je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door brand of explosie, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, een omgevallen boom), dan dienen zeker de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Middels ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van bedrijven als Lancyr en ASR Verzekeringen variëren tussen de €8,5 tot €13,75. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Verzekeruzelf.nl juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (5318) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: beschrijving woning, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt vervolgens de beschikbare opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Bern? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €6,25 tot €14. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Bern? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Aegon Inboedel Basis en/of Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Bern.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Zaltbommel afsluiten? Ontdek de meest populaire of de meest betaalbare polis voor omgeving 5318.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in juli 2024

 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • SNS Woonhuisverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij één partij. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn diefstal, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, ontploffing of vandalisme, wateroverlast, brand of explosie, een omgevallen boom. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, overstromingen of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand bekijk je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een garage, tuinhuisje, volière, schuur en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Zaltbommel, Brakel, Kerkwijk, Nederhemert.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

Z. van Beek, Bern (juli 2024)