Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zaltbommel

Aan de hand van een opstalverzekering in Zaltbommel – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis die ontstaan zijn door situaties als vandalisme, diefstal, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de oven, en ook de vloerverwarming. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via deze website vergelijk je snel alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals bijv. FBTO, ABN AMRO of ING op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Zaltbommel, gemeente Zaltbommel, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZaltbommel
Netnummer0418 (+31418)
Inwoners 27543
Postcodegebieden5300
BuurtenZaltbommel
Plaatsen in de regioverzekering-Zaanstad, opstalverzekering-Wijk bij Duurstede, polis-Werkendam, verzekeringspakket-Vlieland, Woerden en woonhuisverzekering-Woensdrecht
opstalverzekering-zaltbommel

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Zaltbommel, april 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, vandalisme. Noemenswaardig: Deze module verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als het leidingwerk. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals behang of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Zaltbommel? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Zaltbommel, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Zaltbommel. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan blikseminslag, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten), dan dienen uiteraard de dekking en de service goed geregeld te zijn. Via de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De tarieven van verzekeraars zoals InShared en/of Aegon liggen tussen de €9,75 – €14,25. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Allsecur polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (5300) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je ziet hierna de verkrijgbare opstalverzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zaltbommel? De “normale” polissen variëren tussen de €8,25 – €10. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Zaltbommel? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van nowGo Opstalverzekering Bewust en/of Unigarant Woonpakket Plus. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Zaltbommel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Zaltbommel afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor de buurt 5300, 5301, 5302.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • ZLM Gezinspakket
 • ZLM Inboedel
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Aegon Inboedel Basis
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten aan te vragen bij één assuradeur. In het geval van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Alles-in-1-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, ontploffing, inbraak en een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, schroeien of smelten, inbraak en diefstal. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, overstromingen of grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Onderstaand lees je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. blikseminslag of brand zit vaak bij de polis in. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, garage, tuinhuisje, volière en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan bestratingen. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Zaltbommel, Brakel, Kerkwijk, Nederhemert.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

N. Evers, Zaltbommel (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente