Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Werkendam

Via de opstalverzekering in Werkendam (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van bijvoorbeeldbrand, wateroverlast, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is de bijkeuken, maar ook een vaste vloer. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk jij snel een aantal opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen als Zelf, Bruns ten Brink of nowGo op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Werkendam, gemeente Werkendam, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWerkendam
(Regio) nummer0183 (+31183)
Bewoners 26527
Postcodegebieden4250
WijkenWerkendam
Plaatsen in de buurtverzekering-Weesp, opstalverzekering-Waadhoeke, polis-Voerendaal, verzekeringspakket-Tubbergen, Wageningen en woonhuisverzekering-Waddinxveen
opstalverzekering-werkendam

Online woonhuisverzekering vergelijken in Werkendam, april 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, brand, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). Let op: Dit type verzekering verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere vaste muren. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals fornuis of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Werkendam? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Werkendam, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Werkendam. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, een omgevallen boom, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren vooral de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Geholpen door onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van assuradeurs zoals Europeesche en Allianz variëren tussen de €9,5 – €12,25. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Polis Direct april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, regio (4250) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt hierna de actuele woonhuisverzekeringen op basis van jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Werkendam? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €7,25 – €12,25. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Werkendam? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) en ook nowGo Woonverzekering Bewust. Kom je er zelf niet uit? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Werkendam.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Werkendam afsluiten? Vind de best beoordeelde of laagst geprijsde aanbieder voor regio 4250, 4251.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in april 2024

 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen onder te brengen bij één aanbieder. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die jij kunt aanklikken. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld diefstal, wateroverlast, brand, blikseminslag en brand of explosie, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten of ongedierte of schimmel, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna tref je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. brand of ontploffing is vaak inbegrepen. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De schuur, tuinhuisje, overkapping, volière en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Hank, Dussen.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

Fam. Vermeulen, Werkendam (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente