Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Dussen

Aan de hand van een opstalverzekering in Dussen (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door onder andere diefstal, brand, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan de zonnepanelen , maar ook de vloer. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met ons vergelijkscript vergelijk jij moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van betrouwbare bedrijven zoals o.a. De Goudse, Aon Direct of REAAL Verzekeringen op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Dussen, gemeente Werkendam, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWerkendam
(Net) nummer0416 (+31416)
Inwoners 26527
Postcodegebieden4270
BuurtenWerkendam
Plaatsen in de omgevingverzekering-babylonienbroek, opstalverzekering-eethen, polis-wijk-en-aalburg, verzekering-noordeloos, woonhuisverzekering-noordeloos en genderen
opstalverzekering-dussen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Dussen, februari 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door wateroverlast, brand, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Belangrijk: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Zaken als de hal. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals koffiezetapparaat of schade aan computers). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Dussen? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Dussen, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Dussen. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere schroeien of smelten, wateroverlast, blikseminslag, inbraak en diefstal), dan dienen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Middels ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van bedrijven als ING en SNS liggen tussen de €7,25 en €12,25. Vul hierboven eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Independer afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (4270) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: soort huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt nu de actuele woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Dussen? De modale verzekeringen schommelen tussen €6 tot €11,25. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Dussen? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals FBTO Woonhuisverzekering en/of Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid). Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Dussen.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Werkendam afsluiten? Check de beste of de meest betaalbare polis voor postcodegebied 4270, 4271.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in februari 2024

 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Generali Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij één verzekeraar. Bij schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal modules die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als brand, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, wateroverlast en wateroverlast, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, schroeien of smelten. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna ontdek je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Toch, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een overkapping, garage, tuinhuisje, schuur en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Hank, Dussen.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

J. de Vries, Dussen (februari 2024)