Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Berg en Dal

Door middel van een opstalverzekering in Berg en Dal – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan situaties als inbraak, vandalisme, brand, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de zonnepanelen , en tevens de gevel. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van deze website vergelijk je online vele opstalverzekeringen van professionele verzekeraars als bijv. ZLM, Aegon of Interpolis op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Berg en Dal, gemeente Berg en Dal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
(Net) nummer024 (+3124)
Bewoners 34574
Postcodes6570
BuurtschappenBeek
Plaatsen in de regioverzekering-Beesel, opstalverzekering-Baarn, polis-Amersfoort, verzekeringspakket-Voerendaal, Barneveld en woonhuisverzekering-Barendrecht
opstalverzekering-berg-en-dal

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Berg en Dal, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, ontploffing, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Deze module sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de oven. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als wasmachine of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Berg en Dal? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Berg en Dal, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Berg en Dal. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (denk aan een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of explosie), dan dienen vooral de service en uitkeringen uitstekend te werken. Met behulp van de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van verzekeraars als Generali of Unigarant schommelen tussen €8,25 – €14,75. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ABN AMRO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (6570) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: type huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent hierna de beste opstalverzekeringen op basis van jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Berg en Dal? De doorsnee polissen variëren tussen de €5 en €11,25. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Berg en Dal? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Berg en Dal.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Berg en Dal afsluiten? Vind de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekering voor postcode 6570, 6571, 6572.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen af te sluiten bij de identieke maatschappij. Bij schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere zekerheden die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), diefstal, ontploffing, brand of schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder bekijk je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. vandalisme of brand is vaak inbegrepen. Let op, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw garage, overkapping, volière, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als het zwembad. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

Fam. Veenstra, Berg en Dal (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente