Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beesel

Middels een opstalverzekering in Beesel – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning door toedoen van o.a. brand, blikseminslag, vandalisme, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de keuken, of bijvoorbeeld de waterafvoer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijktool vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire assuradeurs zoals bijv. Unigarant, Allianz of London Verzekeringen op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Beesel, gemeente Beesel, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBeesel
Netnummer077 (+3177)
Aantal inwoners 13388
Postcodegebied5954
BuurtenReuver
Plaatsen in de omgevingverzekering-Beemster, opstalverzekering-Barneveld, polis-Zevenaar, verzekeringspakket-Utrechtse Heuvelrug, Barendrecht en woonhuisverzekering-Baarn
opstalverzekering-beesel

Woonhuisverzekering vergelijken in Beesel, april 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door blikseminslag, wateroverlast, brand, diefstal. Let op: Deze dekking is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de schoorsteen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis verzeker je de losse spullenals servies/kristal of schade aan computers). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Beesel? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Beesel, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Beesel. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door inbraak en diefstal, blikseminslag, vandalisme, schroeien of smelten), dan behoren uiteraard de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Dankzij onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van aanbieders zoals InShared en De Goudse zitten maandelijks tussen €5,75 tot €14,75. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: London Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (5954) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de actuele verzekeringen die voldoen aan jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Beesel? De gemiddelde premies liggen tussen de €5,75 tot €11. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Beesel? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid) en Aegon Inboedel Allrisk. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Beesel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Beesel afsluiten? Ontdek de beste of laagst geprijsde polis voor regio 5954.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in april 2024

 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te regelen bij dezelfde verzekeraar. Wanneer we spreken van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere zekerheden die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, inbraak, vandalisme en schroeien of smelten, een omgevallen boom, brand of explosie, olie, rook en roet. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, overstromingen, aardbevingen of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Verderop lees je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. vandalisme of brand wordt meestal gedekt. Maar, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  De volière, tuinhuisje, overkapping, garage en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan tuinhuisjes. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Reuver, Beesel.

‘Een totale woonverzekering voor alles

Mevr. Groen, Beesel (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente