Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beemster

Met een opstalverzekering in Beemster – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat te maken heeft met o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, brand. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Onder andere de vaatwasser, en tevens leidingen in huis. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van deze website vergelijk je online de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven als Huis In Eén Verzekeringen, Aon Direct of Klaverblad op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Beemster, gemeente Beemster, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeemster
Netnummer0299 (+31299)
Bewoners 8958
Postcodes1463
BuurtschappenBeemster
Plaatsen in de regioverzekering-Beek, opstalverzekering-Amersfoort, polis-Achtkarspelen, verzekeringspakket-Woensdrecht, Baarn en woonhuisverzekering-Baarle-Nassau
opstalverzekering-beemster

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Beemster, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door vandalisme, schade door olie, rook en roet, wateroverlast, inbraak. Belangrijk: Deze module sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de gang. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals bed/matras of een stukke TV). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Beemster? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Beemster, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Beemster. Als er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door wateroverlast, inbraak en diefstal, vandalisme, olie, rook en roet), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Met behulp van onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van aanbieders zoals Europeesche of Avéro Achmea variëren tussen de €6,5 en €14,25. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Zelf maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (1463) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: soort huis, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet hierna de relevante verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Beemster? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €6,25 – €13. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in Beemster? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid) en ook Bovag Thuispakket (EUG). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Beemster.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Beemster afsluiten? Bekijk de meest populaire of gewoon een goedkope aanbieder voor regio 1463.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten te regelen bij dezelfde verzekeraar. Wanneer we spreken van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan ontploffing, inbraak, brand, vandalisme en blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, inbraak en diefstal. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, overstromingen, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder vind je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of storm wordt meestal gedekt. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt zit vaak niet in de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, tuinhuisje, overkapping, garage en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal verzekeraars stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Beemster, Zuidoostbeemster.

‘Nooit meer zorgen over de polis

D. van der Meulen, Beemster (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente