Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Woensdrecht

Door middel van een opstalverzekering in Woensdrecht – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met aspecten als ontploffing, blikseminslag, aanrijding en aanvaring, diefstal. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan de isolatie, maar ook het dak. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van populaire bedrijven als bijv. Ditzo, DAK of Polis Direct op premie en dekking. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Woensdrecht, gemeente Woensdrecht, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
Netnummer0164 (+31164)
Aantal inwoners 21682
Postcodegebieden4634
BuurtschappenHoogerheide
Plaatsen in de regioverzekering-Winterswijk, opstalverzekering-Weert, polis-Voorst, verzekeringspakket-Utrecht, Wijchen en woonhuisverzekering-Wierden
opstalverzekering-woensdrecht

Woonhuisverzekering vergelijken in Woensdrecht, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Niet vergeten: Deze verzekering sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de open haard. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als DVD-speler of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Woensdrecht? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Woensdrecht, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Woensdrecht. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan vandalisme, olie, rook en roet, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Dankzij ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van maatschappijen als ING en Reaal variëren tussen de €5,75 tot €13,75. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Reaal maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (4634) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type woning, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je bekijkt vervolgens de beschikbare opstalverzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Woensdrecht? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €9,5 tot €11. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Woensdrecht? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of juist Allianz Woonhuisverzekering (EUG). Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Woensdrecht.

Start vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Woensdrecht afsluiten? Bekijk de beste of laagst geprijsde polis voor postcode 4634.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Univé Opstalverzekering (EUG)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij de identieke assuradeur. Wanneer we spreken van schades rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld vandalisme, wateroverlast, diefstal, brand en een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, blikseminslag, inbraak en diefstal. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, overstromingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder ontdek je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. blikseminslag of brand zit vaak bij de polis in. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n volière, overkapping, schuur, tuinhuisje en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. schuttingen. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

K. Evers, Woensdrecht (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente