Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Weert

Aan de hand van een opstalverzekering in Weert – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met aspecten als aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, blikseminslag. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is het dak, en ook de isolatie. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via deze website vergelijk je eenvoudig vele opstalverzekeringen van populaire maatschappijen zoals o.a. Ditzo, ASR Verzekeringen of Independer op service en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Weert, gemeente Weert, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteWeert
Netnummer0495 (+31495)
Aantal inwoners 49100
Postcodegebieden6000
BuurtenBoshoven
Naburige plaatsenverzekering-Waterland, opstalverzekering-Vlieland, polis-Veere, verzekeringspakket-Staphorst, Waalwijk en woonhuisverzekering-Waalre
opstalverzekering-weert

Online woonhuisverzekering vergelijken in Weert, februari 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door diefstal, schade door olie, rook en roet, vandalisme, brand. Goed om te weten: Deze polis is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen als linnenkast of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Weert? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Weert, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Weert. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, wateroverlast, inbraak en diefstal, een omgevallen boom), dan horen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Met behulp van onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van partijen zoals InShared of Reaal variëren tussen de €9,5 tot €13,25. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: EAG Assuradeuren opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (6000) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: type woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft daarna de relevante verzekeraars die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Weert? De modale verzekeringen liggen tussen de €5,75 – €12,75. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Weert? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als ASR Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Allsecur Compleet. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Weert.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Weert afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of voordeligste verzekering voor postcodegebied 6000, 6001, 6002, 6003, 6004, 6005, 6006.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in februari 2024

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Inboedel
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Aegon Opstal Basis
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is beide polissen onder te brengen bij eenzelfde partij. Bij constatering van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), brand, diefstal en inbraak en diefstal, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door atoomkernreacties, overstromingen, oorlogsgeweld, aardbevingen of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. blikseminslag of brand zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ingegooide ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  De tuinhuisje, schuur, volière, garage en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. straatwerk. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Boshoven, Laar en Hushoven, Molenakker en Kampershoek, Weert-Centrum, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altweerderheide, Tungelroy, Swartbroek, Stramproy.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

Familie. Molenaar, Weert (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente