Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Duiven

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Duiven – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schades m.b.t. de woning door toedoen van o.a. vandalisme, diefstal, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is een zwembad, maar ook de oven. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijktool vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare partijen zoals o.a. Ditzo, Turien en Co of Reaal op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Duiven, gemeente Duiven, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDuiven
Regionummer0316 (+31316)
Inwoners 25433
Postcodegebied6920
BuurtschappenBedrijventerrein
Plaatsen nabijverzekering-Druten, opstalverzekering-Drimmelen, polis-Deventer, verzekeringspakket-Boxtel, Dordrecht en woonhuisverzekering-Dongeradeel
opstalverzekering-duiven

Online woonhuisverzekering vergelijken in Duiven, april 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door storm (vanaf windkracht 7), brand, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Goed om te weten: Deze dekking sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere de schoorsteen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items zoals radio of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Duiven? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Duiven, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Duiven. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (door bijv. situatie als een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, wateroverlast, inbraak en diefstal), dan horen natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Middels onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van verzekeringsmaatschappijen als NowGo en ABN AMRO liggen tussen de €9,75 en €14,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Bruns ten Brink pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (6920) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: beschrijving huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent vervolgens de beste woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Duiven? De modale polissen schommelen tussen €9 tot €14,5. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Duiven? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn HEMA Inboedelverzekering of Generali Inboedelverzekering. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Duiven.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Duiven afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor omgeving 6920, 6921, 6922.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Lancyr Woonverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen te nemen bij de identieke partij. Bij schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), brand, vandalisme en vandalisme, wateroverlast, olie, rook en roet, een omgevallen boom. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door slecht onderhoud, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Hierna lees je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Toch, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n volière, tuinhuisje, garage, schuur en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan straatwerk. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

R. Driessen, Duiven (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente