Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Druten

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Druten – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met bijvoorbeelddiefstal, aanrijding en aanvaring, inbraak, vandalisme. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de waterafvoer, of bijvoorbeeld de gang. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via onze vergelijktool vergelijk jij moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals De Goudse, ASR Verzekeringen of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Druten, gemeente Druten, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDruten
Regionummer0487 (+31487)
Inwoners 18407
Postcodes6650
BuurtenDruten
Plaatsen in de buurtverzekering-Dronten, opstalverzekering-Dinkelland, polis-Cranendonck, verzekeringspakket-Boxmeer, Dongeradeel en woonhuisverzekering-Dongen
opstalverzekering-druten

Woonhuisverzekering vergelijken in Druten, februari 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Goed om te weten: Deze polis sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan de elektriciteit. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals zonwering of schade aan computers). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Druten? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Druten, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Druten. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door brand of explosie, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, schroeien of smelten), dan behoren zeker de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De tarieven van assuradeurs zoals Klaverblad en/of REAAL Verzekeringen schommelen tussen €8,25 en €10,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Bovag pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (6650) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je ziet hierna de beste opstalverzekeringen die voldoen aan jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Druten? De modale verzekeringen variëren tussen de €6,5 – €10,5. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Druten? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) en InShared Inboedelverzekering. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Druten.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Druten afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of goedkoopste polis voor omgeving 6650, 6651, 6652.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij eenzelfde maatschappij. Bij constatering van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag of een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, olie, rook en roet, een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. een ontploffing of storm is vaak inbegrepen. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid is in de regel niet inbegrepen in de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een schuur, volière, overkapping, tuinhuisje en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. het zwembad. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

S. Veenstra, Druten (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente