Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Boxmeer

Aan de hand van een opstalverzekering in Boxmeer – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met zaken als storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, diefstal, blikseminslag. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan een zwembad, en tevens de schoorsteen. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, DAK of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Boxmeer, gemeente Boxmeer, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
Netnummer0485 (+31485)
Aantal inwoners 28465
Postcodes5830
BuurtenBoxmeer
Plaatsen in de buurtverzekering-Borsele, opstalverzekering-Bloemendaal, polis-Bergen op Zoom, verzekeringspakket-Beek, Bodegraven-Reeuwijk en woonhuisverzekering-Bloemendaal
opstalverzekering-boxmeer

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Boxmeer, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door wateroverlast, brand, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: Deze module verzekert alleen een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de meterkast. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items als sport/hobbyartikelen of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Boxmeer? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Boxmeer, is het verstandig om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Boxmeer. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, een omgevallen boom, blikseminslag, schroeien of smelten), dan horen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De tarieven van partijen als Nationale Nederlanden en Unigarant zitten maandelijks tussen €7 tot €12,25. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Lancyr opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (5830) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt nu de beste verzekeraars die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Boxmeer? De gemiddelde polissen liggen tussen de €9,5 – €11. De exacte premie is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Boxmeer? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van ANWB Woonpakket Plus en/of EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Boxmeer.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Boxmeer afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of voordeligste verzekeraar voor postcode 5830, 5831.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Generali Woonpakket

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen onder te brengen bij eenzelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt combineren. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn ontploffing, vandalisme, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7) of blikseminslag, schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, slecht onderhoud of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand vind je meer informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een voetbal die door de ruit vliegt valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je volière, tuinhuisje, schuur, garage en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan beplanting. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Boxmeer, Sambeek, Beugen, Oeffelt, Rijkevoort, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees.

‘Perfecte service en online declareren

Q. van der Berg, Boxmeer (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente