Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bloemendaal

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Bloemendaal – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schade aan jouw woning als gevolg van o.a. diefstal, vandalisme, brand, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou een houten vloer, en tevens de oven. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire verzekeraars zoals Delta Lloyd, DAK of Reaal op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in Bloemendaal, gemeente Bloemendaal, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
(Net) nummer023 (+3123)
Inwoners 22296
Postcodegebied2060
WijkenBloemendaal
Plaatsen nabijverzekering-Blaricum, opstalverzekering-Binnenmaas, polis-Berg en Dal, verzekeringspakket-Alphen aan den Rijn, Beuningen en woonhuisverzekering-Best
opstalverzekering-bloemendaal

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Bloemendaal, april 2024

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, brand, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze dekking is er alleen voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere een tuinhek. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals blender of een stukke televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Bloemendaal? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Bloemendaal, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bloemendaal. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast), dan horen vooral de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Middels onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van aanbieders als InShared of Aegon variëren tussen de €8,25 – €14,25. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Allianz afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (2060) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: soort huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de beschikbare woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Bloemendaal? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €8 en €11. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Bloemendaal? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid en ook Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Bloemendaal.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Bloemendaal afsluiten? Check de beste of laagst geprijsde verzekeraar voor postcode 2060, 2061.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

 • ZLM Opstalverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij eenzelfde assuradeur. In het geval van schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld wateroverlast, brand, storm (vanaf windkracht 7), inbraak en een omgevallen boom, brand of explosie, schroeien of smelten, wateroverlast. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van oorlogsgeweld, atoomkernreacties, aardbevingen, overstromingen of ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je schuur, garage, overkapping, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. overkappingen. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

K. Hofman, Bloemendaal (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente