Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Binnenmaas

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Binnenmaas – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van zaken als wateroverlast, brand, vandalisme, diefstal. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is jouw kookplaat, en ook de gevel. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via deze website vergelijk jij gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van professionele assuradeurs als bijv. Delta Lloyd, ABN AMRO of REAAL Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Binnenmaas, gemeente Binnenmaas, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBinnenmaas
Regionummer0186 (+31186)
Aantal inwoners 28771
Postcodes3270
BuurtenHeinenoord
Plaatsen in de regioverzekering-Beverwijk, opstalverzekering-Baarle-Nassau, polis-Aalten, verzekeringspakket-Valkenburg aan de Geul, Berkelland en woonhuisverzekering-Bergen op Zoom
opstalverzekering-binnenmaas

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Binnenmaas, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, wateroverlast, brand, ontploffing. Noemenswaardig: Deze module verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan de vaatwasser. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als tuinmeubelen of een defecte televisie). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Binnenmaas? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Binnenmaas, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Binnenmaas. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als blikseminslag, inbraak en diefstal, wateroverlast, brand of explosie), dan behoren vooral de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Via de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De kosten van aanbieders als OHRA en Verzekeruzelf.nl zitten maandelijks tussen €5 en €14. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Independer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (3270) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de beste opstalverzekeringen die voldoen aan jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Binnenmaas? De “normale” polissen zitten maandelijks tussen €5,75 tot €13,5. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn woning in Binnenmaas? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Univé Woonpakket (EUG) en ook ANWB Woonpakket Plus. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Binnenmaas.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Binnenmaas afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde maatschappij voor postcodegebied 3270, 3271.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonhuisverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen af te sluiten bij 1 assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer modules die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, vandalisme en een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, blikseminslag, vandalisme. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, aardbevingen of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop tref je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. een ontploffing of storm is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt vaak buiten de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een overkapping, schuur, garage, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Veel partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Heinenoord, Mijnsheerenland, Westmaas, Maasdam, Puttershoek, ‘s-Gravendeel.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

B. de Groot, Binnenmaas (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente