Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bergen Noord-Holland

Door middel van een opstalverzekering in Bergen Noord-Holland – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldblikseminslag, ontploffing, vandalisme, inbraak. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de kozijnen, of bijvoorbeeld het leidingwerk. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels onze vergelijker vergelijk jij eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen als De Goudse, Aon Direct of Interpolis op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Bergen Noord-Holland, gemeente Bergen Noord-Holland, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Regionummer072 (+3172)
Bewoners 29943
Postcodegebieden1930
BuurtschappenBergen
Naburige plaatsenverzekering-Bergen Limburg, opstalverzekering-Bedum, polis-Alphen-Chaam, verzekeringspakket-Zoetermeer, Beemster en woonhuisverzekering-Beek
opstalverzekering-bergen-noord-holland

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Bergen Noord-Holland, april 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door diefstal, inbraak, brand, blikseminslag. Goed om te weten: Dit type verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan vaste muren. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals naaimachine of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Bergen Noord-Holland? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Bergen Noord-Holland, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Bergen Noord-Holland. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan een omgevallen boom, vandalisme, inbraak en diefstal, wateroverlast), dan behoren met name de service en uitkeringen uitstekend te werken. Met behulp van onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van bedrijven als Interpolis en Allsecur zitten maandelijks tussen €7,25 tot €14,5. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ZLM april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (1930) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type huis, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt daarna de actuele woonhuisverzekeringen die voldoen aan jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Bergen Noord-Holland? De gemiddelde polissen schommelen tussen €5,75 tot €10. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn woning in Bergen Noord-Holland? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Univé Woonpakket (AR) en/of ZLM Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Bergen Noord-Holland.

Start vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Bergen Noord-Holland afsluiten? Check de beste of laagst geprijsde verzekeraar voor regio 1930, 1931.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

 • InShared Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • SNS Inboedelverzekering
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Allsecur Uitgebreid

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten te regelen bij 1 assuradeur. In het geval van schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), inbraak, brand, schade door olie, rook en roet en wateroverlast, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, brand of explosie. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, slecht onderhoud, oorlogsgeweld of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand bekijk je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. vandalisme of brand is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je garage, tuinhuisje, overkapping, volière en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

Mevr. Martens, Bergen Noord-Holland (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente