Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Den Haag

Met een opstalverzekering in Den Haag – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van zaken als blikseminslag, diefstal, wateroverlast, inbraak. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Een voorbeeld is de schoorsteen, of bijvoorbeeld de meterkast. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk jij snel een aantal opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. SNS, Aegon of Polis Direct op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Den Haag, gemeente Den Haag, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteDen Haag
(Net) nummer070 (+3170)
Aantal inwoners 519988
Postcodegebieden2244
BuurtschappenOostduinen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Delfzijl, opstalverzekering-De Ronde Venen, polis-Bunnik, verzekeringspakket-Bernheze, De Marne en woonhuisverzekering-De Fryske Marren
opstalverzekering-den-haag

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Den Haag, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door wateroverlast, vandalisme, diefstal, blikseminslag. Noemenswaardig: Deze verzekering verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de open haard. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als centrifuge of een stukke televisie). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Den Haag? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Den Haag, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Den Haag. Als er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door schroeien of smelten, inbraak en diefstal, blikseminslag, wateroverlast), dan horen uiteraard de service en uitkeringen in orde te zijn. Via onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van maatschappijen als Klaverblad en/of Allsecur schommelen tussen €8,25 en €11,25. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Zo zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: London Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (2244) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Gevraagde gegevens: type woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je ziet hierna de verkrijgbare opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Den Haag? De modale polissen schommelen tussen €7 tot €10,5. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Den Haag? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering en/of Univé Woonpakket (AR). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Den Haag.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Den Haag afsluiten? Check de best beoordeelde of goedkoopste polis voor de buurt 2244, 2490, 2491, 2492, 2493, 2495, 2496, 2497, 2498, 2500, 2501, 2502, 2503, 2504, 2505, 2506, 2507, 2508, 2509, 2511, 2512, 2513, 2514, 2515, 2516, 2517, 2518, 2521, 2522, 2523, 2524, 2525, 2526, 2531, 2532, 2533, 2541, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546, 2547, 2548, 2551, 2552, 2553, 2554, 2555, 2561, 2562, 2563, 2564, 2565, 2566, 2571, 2572, 2573, 2574, 2581, 2582, 2583, 2584, 2585, 2586, 2587, 2591, 2592, 2593, 2594, 2595, 2596, 2597.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • ANWB Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Lancyr Inboedelverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen te nemen bij 1 maatschappij. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die je kunt combineren. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn vandalisme, ontploffing, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7) of wateroverlast, olie, rook en roet, vandalisme, brand of explosie. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand ontdek je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. blikseminslag of brand is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een ingegooide ruit zit vaak niet in de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De schuur, overkapping, garage, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige partijen werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuttingen. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Oostduinen, Belgisch Park, Westbroekpark en Duttendel, Benoordenhout, Archipelbuurt, Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Scheveningen, Duindorp, Geuzen- en Statenkwartier, Zorgvliet, Duinoord, Bomen- en Bloemenbuurt, Vogelwijk, Bohemen en Meer en Bos, Kijkduin en Ockenburgh, Kraayenstein en de Uithof, Loosduinen, Waldeck, Vruchtenbuurt, Valkenboskwartier, Regentessekwartier, Zeeheldenkwartier, Willemspark, Haagse Bos, Mariahoeve en Marlot, Bezuidenhout, Stationsbuurt, Centrum, Schildersbuurt, Transvaalkwartier, Rustenburg en Oostbroek, Leyenburg, Bouwlust en Vrederust, Morgenstond, Zuiderpark, Moerwijk, Groente- en Fruitmarkt, Laakkwartier en Spoorwijk, Binckhorst, Wateringse Veld, Hoornwijk, Ypenburg, Forepark, Leidschenveen.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

A. Driessen, Den Haag (maart 2023)