Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering De Marne

Via de opstalverzekering in De Marne – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldvandalisme, inbraak, diefstal, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou de elektriciteit, en tevens een tuinhek. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van onze vergelijker vergelijk je direct vele opstalverzekeringen van populaire partijen zoals o.a. Verzekeruzelf.nl, Allianz of Interpolis op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in De Marne, gemeente De Marne, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteDe Marne
(Net) nummer0595 (+31595)
Inwoners 10101
Postcodes9963
BuurtenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-De Fryske Marren, opstalverzekering-Amsterdam, polis-Zederik, verzekeringspakket-Westland, Culemborg en woonhuisverzekering-Cuijk
opstalverzekering-de-marne

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in De Marne, maart 2023

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door brand, schade door olie, rook en roet, vandalisme, inbraak. Belangrijk: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de garage. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals linnengoed of een defecte laptop). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in De Marne? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in De Marne, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in De Marne. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als een omgevallen boom, brand of explosie, wateroverlast, vandalisme), dan horen vooral de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van aanbieders zoals Lancyr of REAAL Verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,75 – €14. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Avéro Achmea polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (9963) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: beschrijving huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt vervolgens de beschikbare woonhuisverzekeringen die voldoen aan jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in De Marne? De modale verzekeringen variëren tussen de €6,25 – €11,75. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in De Marne? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Klaverblad Opstalverzekering Budget en/of Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid. Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in De Marne.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in De Marne afsluiten? Check de beste of laagst geprijsde verzekeraar voor regio 9963, 9966.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Groningen in maart 2023

 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren beide polissen onder te brengen bij 1 aanbieder. Bij schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan inbraak, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, vandalisme en olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, inbraak en diefstal. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, aardbevingen of bevroren leidingen, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Verderop bekijk je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n tuinhuisje, garage, schuur, volière en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

X. van Loon, De Marne (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente