Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Cuijk

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Cuijk – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan o.a. diefstal, inbraak, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de gevel, of bijvoorbeeld de open haard. Het is geen vereiste, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk jij direct vele opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. FBTO, DAK of Lancyr op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Cuijk, gemeente Cuijk, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
Netnummer0485 (+31485)
Aantal inwoners 24608
Postcodes5430
WijkenCuijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Cromstrijen, opstalverzekering-Castricum, polis-Borne, verzekeringspakket-Best, Capelle aan den IJssel en woonhuisverzekering-Buren
opstalverzekering-cuijk

Woonhuisverzekering vergelijken in Cuijk, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door blikseminslag, vandalisme, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Noemenswaardig: Deze polis dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zaken als de schutting. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items als diversen of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Cuijk? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Cuijk, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Cuijk. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (bijvoorbeeld door wateroverlast, een omgevallen boom, olie, rook en roet, brand of explosie), dan dienen zeker de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Dankzij onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van bedrijven zoals Lancyr of Allianz schommelen tussen €9,5 tot €14. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: nowGo opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (5430) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent nu de actuele verzekeraars die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Cuijk? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7,5 tot €10,25. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Cuijk? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ANWB Opstalverzekering en/of Reaal Opstalverzekering Allrisk. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Cuijk.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Cuijk afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of goedkoopste verzekeraar voor omgeving 5430, 5431, 5432.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Generali Woonhuisverzekering
 • ZLM Gezinspakket
 • Generali Inboedelverzekering
 • Unigarant Opstalverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij 1 verzekeraar. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als vandalisme, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), brand of vandalisme, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, aardbevingen of vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Daarom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal door de ruit valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw tuinhuisje, garage, overkapping, schuur en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

A. de Bruin, Cuijk (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente