Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Cromstrijen

Door middel van een opstalverzekering in Cromstrijen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning door toedoen van bijvoorbeeldbrand, schade door olie, rook en roet, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de garage, maar ook de ramen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels onze vergelijker vergelijk jij online de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals FBTO, ANWB of Reaal op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Cromstrijen, gemeente Cromstrijen, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteCromstrijen
(Net) nummer0186 (+31186)
Aantal inwoners 12755
Postcodes3280
BuurtenNumansdorp
Plaatsen in de omgevingverzekering-Cranendonck, opstalverzekering-Bunschoten, polis-Bladel, verzekeringspakket-Albrandswaard, Buren en woonhuisverzekering-Bunschoten
opstalverzekering-cromstrijen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Cromstrijen, april 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door ontploffing, schade door olie, rook en roet, diefstal, vandalisme. Noemenswaardig: Deze module is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de garage. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals schilderwerk of schade aan computers). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Cromstrijen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Cromstrijen, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Cromstrijen. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan brand of explosie, een omgevallen boom, blikseminslag, wateroverlast), dan horen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Met behulp van de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van assuradeurs als HEMA en Reaal variëren tussen de €9,75 en €11,75. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Klaverblad pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (3280) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je ziet daarna de relevante verzekeraars die overeenkomen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Cromstrijen? De gemiddelde polissen schommelen tussen €7 en €11. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Cromstrijen? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als SNS Woonhuisverzekering of EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid. Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Cromstrijen.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Cromstrijen afsluiten? Vind de hoogst gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor de buurt 3280, 3281.

Actuele woonverzekeringen in Zuid-Holland in april 2024

 • Univé Woonpakket (EUG)
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Allsecur Uitgebreid
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren allebei deze producten te nemen bij één maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als schade door olie, rook en roet, diefstal, ontploffing, inbraak of blikseminslag, brand of explosie, inbraak en diefstal, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder lees je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, tuinhuisje, garage, schuur en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse partijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuttingen. In andere gevallen heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Numansdorp, Klaaswaal.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

D. Willems, Cromstrijen (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente