Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Buren

Via de opstalverzekering in Buren (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met bijvoorbeelddiefstal, aanrijding en aanvaring, inbraak, brand. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Onder andere de oven, of denk aan de stroomvoorziening. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk jij direct vele opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals Zelf, Bovag of Lancyr op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Buren, gemeente Buren, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBuren
Netnummer0344 (+31344)
Inwoners 26202
Postcodegebied4116
BuurtenBuren
Plaatsen nabijverzekering-Bunschoten, opstalverzekering-Brielle, polis-Berkelland, verzekeringspakket-Asten, Bronckhorst en woonhuisverzekering-Brielle
opstalverzekering-buren

Online woonhuisverzekering vergelijken in Buren, april 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Noemenswaardig: Deze dekking sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de schutting. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als oven of een defecte TV). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Buren? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Buren, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Buren. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, wateroverlast, vandalisme, inbraak en diefstal), dan dienen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Met behulp van de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De kosten van bedrijven als Europeesche of Allsecur zitten maandelijks tussen €9,75 en €13,5. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (4116) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je treft daarna de beschikbare verzekeraars die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Buren? De doorsnee polissen variëren tussen de €8,5 tot €13. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Buren? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) en/of Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk). Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Buren.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Buren afsluiten? Ontdek de meest populaire of goedkoopste aanbieder voor postcodegebied 4116, 4117.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is beide polissen te regelen bij één partij. In het geval van schades rondom je woning, komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn brand, wateroverlast, diefstal, blikseminslag en schroeien of smelten, inbraak en diefstal, brand of explosie, vandalisme. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door oorlogsgeweld, aardbevingen, overstromingen, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Woon jij in een huurhuis? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als ontploffing of inbraak zit vaak bij de polis in. Let op, een bal of ladder door een ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je garage, volière, tuinhuisje, overkapping en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Buren, Beusichem, Zoelen, Lienden, Ingen, Maurik, Ravenswaaij.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

L. van Dijk, Buren (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente