Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Mook en Middelaar

Via de opstalverzekering in Mook en Middelaar – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met o.a. blikseminslag, inbraak, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7). Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de kozijnen, maar ook de gang. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels onze vergelijker vergelijk je online de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs zoals bijv. FBTO, Bruns ten Brink of Independer op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Mook en Middelaar, gemeente Mook en Middelaar, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
(Regio) nummer024 (+3124)
Inwoners 7755
Postcodegebieden6586
BuurtschappenMook
Naburige plaatsenverzekering-Montfoort, opstalverzekering-Marum, polis-Loppersum, verzekeringspakket-Kaag en Braassem, Mill en Sint Hubert en woonhuisverzekering-Midden-Groningen
opstalverzekering-mook-en-middelaar

Online woonhuisverzekering vergelijken in Mook en Middelaar, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, wateroverlast, brand. Noemenswaardig: Dit type verzekering sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de vloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals schilderijen of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Mook en Middelaar? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Mook en Middelaar, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Mook en Middelaar. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan olie, rook en roet, brand of explosie, wateroverlast, een omgevallen boom), dan dienen natuurlijk de dekking en de service goed geregeld te zijn. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van bedrijven zoals Generali en De Goudse variëren tussen de €9,5 – €10,25. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: ABN AMRO opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (6586) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je treft in de volgende stap de beschikbare verzekeraars op basis van jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Mook en Middelaar? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €7 en €14,75. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Mook en Middelaar? Dat is gemakkelijk: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Turien & Co Woonpakketverzekering Premium en Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Mook en Middelaar.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Mook en Middelaar afsluiten? Vind de beste of voordeligste aanbieder voor omgeving 6586.

Actuele woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Generali Woonpakket
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te nemen bij eenzelfde verzekeraar. Wanneer we spreken van schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal zekerheden die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat paraat bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld diefstal, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, vandalisme en vandalisme, olie, rook en roet, inbraak en diefstal, schroeien of smelten. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van aardbevingen, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand vind je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een ontploffing of storm zit vaak bij de polis in. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt valt niet onder de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je schuur, overkapping, volière, tuinhuisje en losse gebouwen worden gewoon meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als planten. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Mook, Middelaar.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

C. Driessen, Mook en Middelaar (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente